Tämä on henkilötietolain (10 ja 24§) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste, joka muodostaa tämän verkkosivuston tietosuojakäytännön. Laadittu 16.5.2018. Viimeisin muutos 23.5.2018.


1. Rekisterinpitäjä
TurboScandic.fi Parts
Metsäkyläntie 4
01800 Klaukkala

Y-tunnus FI28658541

Sähköposti: myynti@turboscandic.fi
Puhelin: 010-3372888


2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Antti Kämärä

Sähköposti: antti.kamara@investscan.fi


3. Rekisterin nimi

TurboScandic asiakasrekisteri


4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on rekisterinpitäjän oikeutettu etu olla yhteydessä asiakkaisiin.


Tietoja voidaan käyttää myös markkinointiin mikäli asiakas on antanut siihen suostumuksen.


Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.


5. Rekisterin tietosisältö
Tallennamme asiakassuhteeseen liittyen minimitiedot, jotka ovat tyypillisesti asiakkaan nimi ja yhteystiedot.


Rekisteriin tallennettuja tietoja voivat olla: henkilön nimi, yhteystiedot (osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite), tiedot tilatuista tuotteista ja palveluista sekä niiden muutoksista, laskutustiedot ja muut asiakassuhteeseen ja tilattuihin palveluihin liittyvät tiedot.


6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennetut tiedot saadaan Kruunuradio:n ylläpitämien verkkosivujen (www.kruunuradio.fi, www.naim.fi ja www.focal.fi) kautta www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.


7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n ja ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille. Tietoja voidaan julkaista niiltä osin kuin niin on sovittu asiakkaan kanssa.


Luovutamme rajoitetusti henkilötietoja muille osapuolille - tämä tarkoittaa käytännössä:

Käytämme sähköpostimarkkinointiin sähköpostimarkkinointiohjelmaa, jonne kerätään tietoja asiakkuuksista

Käytämme myymälässä ja verkkokaupassa kassajärjestelmää, jonne tallennamme minimoituna mm. seuraavat tiedot:

Asiakkaan henkilön/yrityksen nimi, kontaktitiedot sekä asiakassuhteeseen liittyvät toiminteet kuten laskutus ja reskontra.

Tietoja voidaan luovuttaa viranomaisille rekisterinpitäjän toimesta EU:n ja ETA:n ulkopuolelle.

Tietoja ei siirretä säännönmukaisesti rekisterinpitäjän toimesta EU:n ja ETA:n ulkopuolelle.


8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään internet-palvelimilla, niiden laitteistoin fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.


9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisesti virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niiden oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).


10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä. ("oikeus tulla unohdetuksi"). Niin ikään rekisteröidyllä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä.  Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).